Nieuws

 

 

 Franci is 7 en 8 juli gedekt door Gabor. Nu afwachten tot de echo!!!!

     Franci heeft HD-A PRA-VRIJ 

     Gabor heeft HD-A PRA-DRAGER.

     Beide zijn vrijwillig getest op DM en DCM.

 

 

 

Heeft u interesse in een pup uit deze combinatie, bel ons of mail en kom onze Kuvaszok ontmoeten. Ze laten zich graag knuffelen, en visite vinden ze leuk en spannend. Ze lopen graag samen met de visite op hun weiland. Zowel Gabor als Franci hebben een geweldig en fijn karakter. emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon +31(0)597785174 Tot ziens Piet en Annelies, Gabor en Franci!

 

 

 

 

 

 

 

.            

r

.

 

 

 

In 2015 is onze site gehackt. Had door familieomstandigheden geen puf om alles weer opnieuw op te bouwen, maar nu moest het er toch van komen, en zowaar het is gelukt en in nieuwe kleur en opbouw is Kuvasz Noordzij weer terug.

 

Ook in 2015 hebben we een leuke pup  bij kennel Fehér Cimborák  gevonden, die uit een goede foklijn komt. We hopen dat wij te zijner tijd met Franci een nestje kunnen fokken!

 

Ook minder goed nieuws, ook Gila heeft DCM, net als haar broer Gandor en zusjes Goya en Ginara en mam Densy. We hopen dat we nog een lange periode samen met Gila van haar gekke en leuke fratsen kunnen genieten.