Nieuws

 Omdat we graag weer een teefje wilde. zijn we bij Kuvasz Kuvaszkennel Von Anka geweest. En daar hebben we Awena Anya uitgekozen. Ze speelt graag buiten en is uren bezig op het weiland. Ook speelt ze leuk met Amber en Freya. Ook kan ze een poos voor de poort zitten, kijken naar de landbouwmachines en de herten die over het land lopen! Wandelen is geweldig met Anya, ze wil alles wat we tegen komen rustig bekijken.

 

 

3 Maart 2018 was Franci op de Martinishow in Groningen. Ze heeft haar punt verdiend voor het kampioenschap. 1 Uitmuntend, beste Teef. CAC CACIB BOB

Zondag 5 November 2017 heeft Franci haar beste pootjes laten zien aan de keurmeester nd De Heer Habig uit Duitsland. Ze is thuis gekomen met 1 UitmuntendCAC CACIB BOB in haar rugzakje. En een goed keurrapport. Trots zijn we op onze Franci!!!!!  

 

 

 

               

            

 

 

Heeft u interesse in een pup bel ons of mail en kom onze Kuvaszok ontmoeten. Ze laten zich graag knuffelen, en visite vinden ze leuk en spannend. Ze lopen graag samen met de visite op hun weiland. Zowel ,Gabor als Anya hebben een geweldig en fijn karakter.

emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon +31(0)597785174

Tot ziens Piet en Annelies en Anya 

 

 

 

 

 

 

 

.            

r

.

 

 

 

In 2015 is onze site gehackt. Had door familieomstandigheden geen puf om alles weer opnieuw op te bouwen, maar nu moest het er toch van komen, en zowaar het is gelukt en in nieuwe kleur en opbouw is Kuvasz Noordzij weer terug.

 

Ook in 2015 hebben we een leuke pup  bij kennel Fehér Cimborák  gevonden, die uit een goede foklijn komt. We hopen dat wij te zijner tijd met Franci een nestje kunnen fokken!

 

Ook minder goed nieuws, ook Gila heeft DCM, net als haar broer Gandor en zusjes Goya en Ginara en mam Densy. We hopen dat we nog een lange periode samen met Gila van haar gekke en leuke fratsen kunnen genieten.