Nieuws

 Zondag 5 November heeft Franci haar beste pootjes laten zien aan de keurmeester De Heer Habig uit Duitsland. Ze is thuis gekomen met CAC CACIB BOB in haar rugzakje. En een goed keurrapport. Trots zijn we op onze Franci!!!!!  

 

 Helaas er zijn geen puppy's geboren in onze kennel Északi Irányban

Bij de volgende loopsheid wordt Franci gedekt! Omdat Gabor dan 10 jaar is, gaan we op zoek naar een reu, waarvan het karakter past bij Franci     Ook vinden wij de gezondheid van de reu erg belangrijk, daarom kijken we rond zowel in Holland als het buitenland!!!! Zodra we meer weten melden we dat in nieuws!!!!!

 

     Franci heeft HD-A PRA-VRIJ 

     Franci is vrijwillig getest op Dm en DCM

                

              

 

 

 

Heeft u interesse in een pup van Franci, bel ons of mail en kom onze Kuvaszok ontmoeten. Ze laten zich graag knuffelen, en visite vinden ze leuk en spannend. Ze lopen graag samen met de visite op hun weiland. Zowel Gila,Gabor als Franci hebben een geweldig en fijn karakter.

emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon +31(0)597785174

Tot ziens Piet en Annelies, Gila, Gabor en Franci!

 

 

 

 

 

 

 

.            

r

.

 

 

 

In 2015 is onze site gehackt. Had door familieomstandigheden geen puf om alles weer opnieuw op te bouwen, maar nu moest het er toch van komen, en zowaar het is gelukt en in nieuwe kleur en opbouw is Kuvasz Noordzij weer terug.

 

Ook in 2015 hebben we een leuke pup  bij kennel Fehér Cimborák  gevonden, die uit een goede foklijn komt. We hopen dat wij te zijner tijd met Franci een nestje kunnen fokken!

 

Ook minder goed nieuws, ook Gila heeft DCM, net als haar broer Gandor en zusjes Goya en Ginara en mam Densy. We hopen dat we nog een lange periode samen met Gila van haar gekke en leuke fratsen kunnen genieten.